Zoekopdracht gebruikte machines

Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd zoekertje ingeven

  Zoekresultaten

  Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Zamo funderingsmachines vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
  Tonen: 1 - 2 / 2
  Zoekertjes/pagina
  2 Advertenties voor "Zamo bouw"
  • Zamo 120, 2011, Hydraulische Boorhamer

   Zamo 120Cijfer gemiddeld (1:slecht; 5 als nieuw): 4

   Hydraulische Boorhamer
   2011
   België, Gistel

   1.600 EUR
  • Zamo 90, 2012, Hydraulische Boorhamer

   Zamo 90Cijfer gemiddeld (1:slecht; 5 als nieuw): 4

   Hydraulische Boorhamer
   2012
   België, Gistel

   1.400 EUR

  U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Zamo piling equipment te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Zamo #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

  Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.