18/04/2012

Nieuwe mobiele website voor Mascus bezoekers

Mascus, de snelst groeiende online markt ter wereld voor de verkoop van transport voertuigen, bouwmachines, landbouw-, materiaal-handling equipment en bosbouw, maakt het nu nog makkelijker voor klanten en dealers om op de hoogte te blijven van het aanbod op Mascus, met de lancering van een nieuwe mobiele website.

De nieuwe mobiele website is ontworpen om de toegankelijkheid onderweg te vergroten en zal zowel dealers als klanten laten profiteren van een eenvoudig te gebruiken portal die kan worden bekeken op mobiele apparaten zoals een smartphone of tablet. Dit geeft alle Mascus klanten en dealers eenvoudig toegang, waar en wanneer zij dat willen.

Voor dealers stelt de m.mascus.com Dealer Mobile hen in staat om hun Mascus profiel in te zien en bij te werken op mobiele apparaten zoals smartphones of tablets. Ook het beheren van de online content en zoeken in 's werelds grootste database van nieuwe en gebruikte machines is zeer eenvoudig. Met behulp van speciaal ontwikkelde software die mobiele browsers rechtstreeks verbindt met de Mascus mobiele website, geeft dit verkopers de kans om hun voorraad te presenteren in een oplossing op maat die door hun lokale vertegenwoordiger ter beschikking wordt gesteld.

Het is de mobiele bereikbaarheid die de nieuwe m.mascus.com portal uniek maakt. "We realiseren ons dat dealers vaak niet op hun kantoor maar op locatie zijn", legt Mascus Sales Director Rickard Krøtø uit. "Dus in plaats van te wachten tot ze terug zijn op hun kantoor, betekent de mobiele website dat ze hun Mascus online profiel kunnen bekijken terwijl ze onderweg zijn. Dat betekent dat ze sneller beslissingen nemen en ook sneller kunnen reageren op vragen van geïnteresseerde kopers. Wij geloven dat de nieuwe mobiele website dealers zal aanmoedigen om de Mascus portal vaker te bezoeken en dat dit onze klanten een volledige up-to-date-service biedt".

Tegelijkertijd kunnen bezoekers eenvoudig toegang krijgen tot aanbiedingen die zijn ingedeeld in gemakkelijk te navigeren categorieën. Wanneer geklikt wordt op een advertentie, is de verkoper van het product zichtbaar, foto's (tot 6), product specificaties, prijzen en locatie-informatie. Men kan direct met de dealer bellen of mailen om aan meer informatie te komen of om een aankoop te plegen.

Continue streven naar verbeteringen

Deze innovatieve nieuwe website is onderdeel van Mascus continue streven naar verbetering en biedt haar bezoekers een uitgebreide en ongeëvenaarde service. "De mobiele website brengt Mascus naar een nieuw niveau doordat het een meer flexibele portal is geworden, die voor iedereen eenvoudig te gebruiken is", legt Fredrik Larsson, Managing Director van Mascus uit. "We hechten belang aan het produceren van een systeem dat gebruiksvriendelijk is, ongeacht het platform waarmee het wordt opgeroepen. Dat geldt ook voor mobiele apparaten. Online technologie bevat in toenemende mate mobiele gebruik waarmee het produceren van een mobiele website een logische stap voor ons was. Ook past het in ons continue streven naar verbetering".

De website is succesvol getest en wordt nu uitgerold. Smartphones en tablets met breedband connectiviteit zorgen ervoor dat ook meer afgelegen regio’s het internet binnen bereik hebben. Mascus verwacht dat de nieuwe site zeer populair zal blijken te zijn bij Mascus klanten en dealers over de hele wereld. "Mobiele technologie is de toekomst van het internet, en door de invoering van onze eigen mobiele site geloven we dat we op het snijvlak van zowel technologische vooruitgang als in het leveren van een betere kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten beland zijn", zegt Fredrik Larsson. "We zijn verheugd dat de nieuwe site vlekkeloos werkt en geloven dat het de weg naar meer mobiele toepassingen en aanvullingen op onze service in de zeer nabije toekomst vrij zal maken," concludeert hij.

Contacts:

Fredrik Larsson, Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Krøtø, Sales Director, +46 70 660 2780,

Over Mascus:

Mascus - Is een online marktplaats voor landbouwmachines, bosbouw, material handling-en terreinbeheer-apparatuur, bouw en transport voertuigen. Productgroepen zijn onder andere tractoren, verkoop van aanhangers, gebruikte trucks, gravers, gesloten aanhangwagens, mini-gravers en graafmachines. Mascus maakt de handel in gebruikte machines en apparatuur sneller en efficiënter door het verzamelen van informatie over het aanbod en de vraag op een overzichtelijke website. Alle dealers, producenten en eindgebruikers zijn welkom om hun gebruikte machines en apparatuur te koop aan te bieden via de portal Mascus.com.
Mascus is een handelsonderneming van Alma Media Corporation.

Notes for Editors:
Press materials and pictures:
English www.mascus.com/press

18/04/2012

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008