18/03/2015

Mascus lanceert haar nieuwe responsive website

Mascus, het snelst groeiende online platform voor de verkoop van vrachtwagens, bouwmachines, agrarisch materieel, heftrucks en bosbouwmachines is nu nog beter bereikbaar voor haar gebruikers met een nieuwe, volledig responsive versie van haar website.

Met de nieuwe responsive website kunnen de gebruikers van Mascus zowel op hun traditionele desktop als tablet of smartphone zoeken naar gebruikte machines, zonder over te schakelen of verlies van informatie en features. Ook kunnen verkopers vanaf nu hun voorraad direct beheren met hun tablet of smartphone.

“We weten dat meer en meer gebruikers surfen met mobiele apparaten en onze klanten en bezoekers lopen daarin zelfs voorop.” zegt Mascus’ COO Rickard Krøtø. In onze branche zijn we veel onderweg maar we hebben altijd wel een tablet of een smartphone bij de hand. De responsive website maakt het mogelijk Mascus te bezoeken met elk willekeurig apparaat zonder verlies van informatie ten opzichte van een desktop. Naast verbeterd gebruiksgemak kunnen kopers onderweg met één klik verkopers bellen en kunnen verkopers sneller reageren op de aanvragen.” Aldus Mascus Marketingmanager Gauthier Dominicy.

Gebruiksgemak heeft de hoogste prioriteit

De nieuwe website van Mascus is onderdeel van onze permanente doelstelling om het gebruiksgemak en de eenvoud voor al haar gebruikers te bevorderen. “Deze nieuwe responsive versie tilt de website weer een trede hoger in termen van gebruikers flexibiliteit” aldus Tim Scholte, Mascus CEO.“ “We onderkenden de noodzaak om een systeem te bouwen dat nog gebruiksvriendelijker is, onafhankelijk van het apparaat dat men gebruikt. Mobiele apparaten worden nu al vaker gebruikt dan laptops of traditionele computers en daarom is deze stap voor ons cruciaal.”

“De mobiele websites die we de laatste 2 jaar voor klanten gebouwd hebben zijn zo succesvol
dat deze stap niet meer dan logisch is. Smartphones en tablets worden de norm en dit in combinatie met toenemende internetsnelheden denken wij dat onze website in rap tempo wereldwijd nog meer aan populariteit zal winnen”
besluit Tim Scholte.Contact:
Tim Scholte, CEO, +31 65 182 3389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

Over Mascus:
Mascus - is een online marktplaats voor agrarische machines, bosbouwmachines, heftrucks, bouwmachines en vrachtwagens. Het aanbod varieert van gebruikte tractoren, trailers, vrachtwagens, graafmachines, bulldozers tot kranen. Mascus vereenvoudigt het transactieproces door efficiënt alle informatie over aanbod en vraag op één plek beschikbaar te maken. Dealers, fabrikanten en eindgebruikers zijn welkom om hun gebruikte voorraad via onze marktplaats aan te bieden.

Notes for Editors:
Press materials and pictures:

English www.mascus.com/press

18/03/2015

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008