28/10/2010

Caterpillar gaat haar gebruikt materieel via Mascus verkopen

Caterpillar heeft een samenwerkingsovereenkomst met Mascus getekend. (www.mascus.be), een gerenommeerde online marktplaats voor tweedehands materieel.

Caterpillar gebruikt het internet al een groot aantal jaren als een zeer goed communicatiemiddel en begrijpt het belang van dit mediakanaal voor de toekomst. Met de aanvulling op het hoofdportaal www.cat.com was Caterpillar één van de eerste fabrikanten in de wereld met een website voor occasions (www.catused.com) om zo klanten te kunnen helpen aan kwalitatief materieel van alle Caterpillar dealers in de wereld.

Om de verkoop van Cat’s tweedehands materieel te bevorderen, is een samenwerking gerealiseerd met Mascus. www.mascus.com is de leidende online marktplaats voor tweedehands materieel. Alle occasions van de Cat dealers kunnen worden gevonden op Mascus zodat de zichtbaarheid op het web sterk toeneemt.

Michael D Young, Product Manager - CatUsed, Build&Quote Customer Support Services, Caterpillar. Rickard Petersson, Sales Director Mascus. Kaj Forsström, IT Manager Mascus. Marc Mandt, Country manager USA, Mascus Robert Gregus, eBusiness Marketing & Communication Customer Services Support Division, Caterpillar Diane Ghiglietti, Vice president of Sales USA, Masus.

“De partnerschapovereenkomst met Mascus ondersteunt Caterpillar’s verkoopstrategie. Het materieel is significant beter zichtbaar op het web, wat betekent dat het vaker gevonden wordt door klanten die op het web zoeken naar occasions…” zegt Marketing & Sales Operations manager, Robert Gregus.

Caterpillar Inc. zal meer dan 40.000 items van 160 Caterpillar dealers publiceren en muteren op Mascus. Een directe integratie tussen CatUsed en Mascus voorkomt dubbele invoer. Mascus maakt de voorraad zichtbaar in 35 talen wereldwijd.

“Met de sterke online zichtbaarheid en internationale aanwezigheid van Mascus, zal Caterpillar Inc. haar dealernetwerk helpen een groot publiek te bereiken van kopers en de verkopen van tweedehands materieel via Mascus doen stijgen” aldus Mascus Sales Director, Rickard Petersson.


Over Mascus: Op dit moment, heeft Mascus ( www.mascus.com) meer dan 2.000.000 bezoekers per maand. Producten die gelist worden op Mascus zijn o.a. tractoren, trailers, heftrucks, graafmachines, gebruikte trucks en veel meer. Het bedrijf heeft snel haar locaties uitgebreid in Europa, Noord Amerika, Oceanië en Zuid- Afrika en heeft locale verkoopaanwezigheid in 32 landen wereldwijd.

Over Caterpillar: Al meer dan 85 jaar, heeft Caterpillar Inc. vooruitgang mogelijk gemaakt en zorgt voor een positieve en duurzame verandering op ieder continent. Met een omzet in 2009 van $32.396 miljard is Caterpillar de leidende fabrikant van bouwmaterieel en mijnbouwmaterieel, diesel en natuurlijke gasmotoren en industriële gasturbines. Het bedrijf is een leidende service provider met Caterpillar Financial Services, Caterpillar Remanufacturing Services, Caterpillar Logistics Services and Progress Rail Services. Meer informatie is verkrijgbaar op: www.cat.com


Contacten:

Caterpillar contact:
Robert Gregus
Marketing & Sales Operations EAME

+41 228494484

Mascus contact:
Rickard Petersson
Sales director

+46 70 660 2780

Mascus NL & BE contact:
Frank Kuvel
Country Manager Benelux

+31 20 7073682


Notes for Editors:
Press materials and pictures:
English www.mascus.com/press
General Press Inquiry:
For more information
Polina Brachkov, Mascus Communication Manager,+ 358 50 381 49 45,

28/10/2010

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008