17/02/2011

Mascus kondigt een nieuwe open markt aan: Thailand


Eind 2010 heeft Mascus, 's werelds grootste online marktplaats voor de bouw, landbouw, bosbouw terreinbeheer, material handling equipment en transportvoertuigen, een internationale licentie-overeenkomst voor Mascus Thailand ondertekend (www.mascus.co.th). Dit betreft een overeenkomst met een dochteronderneming van Arimpex BV (reeds licentiepartner voor de Benelux en Canada). Dit betekent dat Mascus nu in 37 landen lokale presentie heeft verdeeld over 5 continenten.

"Het feit dat we blijven groeien, ondanks de aanhoudende economische problemen wereldwijd is een bewijs van hoe robuust het Mascus concept is en hoe effectief we zijn als sales instrument voor onze klanten", zegt Managing Director, Fredrik Larsson.

Het open stellen van de internationale handelroutes in Zuid-Oost Azië

Mascus is toegewijd aan het zaken doen in Azië en Australië voor de lange termijn en de afgelopen jaren is het realiseren van Aziatische aanwezigheid via Australië en China gecreëerd.

"We zijn vertegenwoordigd in Australië en Nieuw-Zeeland, waar we onze reputatie opbouwen bij de lokale dealers", zegt directeur Internationalisering, Tomasz Odrobinski. "Onze vertegenwoordiger Gavin Burnett is bezig met het bouwen van nieuwe partnerschappen in Maleisië, Indonesië en Singapore, terwijl in China onze Azië Manager, Anders Nilsson, zich richt op onze sites voor China, Zuid-Korea, Japan en Taiwan."

Wereldwijd markt, lokale kennis

Met websites reeds operationeel in Zuid-Korea (www.mascus.co.kr) en China (www.mascus.com.cn) creëren we globale presentie met nieuwe partners in Thailand, Japan (www.mascus.jp) en Taiwan (www.mascus.com.tw). Mascus gaat zich in de toekomst blijvend ontwikkelen in Vietnam, de Filippijnen en Thailand.

Sinds de start in Thailand, heeft Mascus reeds positieve erkenning en een groeiend aantal bezoekers bereikt. Met de nieuwe website verwachten zij meer bezoekers en bieden zij klanten in Thailand wereldwijde kansen aan van een bedrijf dat hun lokale markt begrijpt.

Versterking van het concept Mascus in Azië en de Pacific

"Mascus is de eerste marktplaats in zijn soort in Thailand", zegt Jetiya Doungtod van Mascus Thailand. "Het is een krachtig hulpmiddel voor dealers en handel in de lokale markt en een ongelooflijke kans om nieuwe markten te bereiken, zowel met onze buren en internationaal. We zijn erg opgewonden over de toekomst van Mascus in Thailand. "

"De Aziatische markt is enorm belangrijk voor onze sector, zowel voor import en export, en we zijn toegewijd aan het helpen van dealers in heel Azië om te profiteren van de internationale markt die Mascus biedt", zegt Gavin Burnett Mascus Australië Managing Director. " De opening van de Aziatische markten is ook een belangrijke stap voor dealers in Australië en Nieuw-Zeeland. "

Fredrik Larsson, Mascus Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Sales Director, + 46 70 660 2780,

Tomasz Odrobinski, Internationalization Director, + 358 40 750 4922,

Gavin Burnett, Mascus Australia and New Zealand Managing Director , +61409999339,

Mark Edwy-Smith, National Sales Manager, Mascus Australia and New Zealand +610488238070,

Jetiya Doungtod, Country Manager Mascus Thailand +66(0)82-4938526,


Over Mascus:
Mascus (www.mascus.nl) - Is een elektronische marktplaats voor gebruikte landbouwmachines, bosbouw en terreinbeheer uitrusting en transport voertuigen. Categorieën omvatten gebruikte tractoren, gebruikte aanhangwagens, gebruikte vrachtwagens, graafmachines, doos aanhangwagens, mini gravers en graafmachines. Mascus maakt de handel in gebruikte machines en apparatuur sneller en efficiënter door informatie te verzamelen op een plek over vraag en aanbod. Alle dealers, producenten en eindgebruikers zijn welkom om hun gebruikte machines en apparatuur te koop aan te bieden via de marktplaats. Mascus is een handelsonderneming van Alma Media Corporation.

Notes for Editors:
Press materials and pictures:
English www.mascus.com/press

General Press Inquiry:

For more information:

Polina Brachkov, Mascus Communication Manager,+ 358 50 381 49 45,

17/02/2011

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008