29/09/2011

Mascus stapt in Chinese en Taiwanese markt

Mascus, de wereldwijde marktleider op het gebied van vraag en aanbod sites voor transportvoertuigen, bouwmachines, landbouw- en bosbouwmachines/materieel deelt hierbij trots mede zij in het bedrijf ANB, gevestigd te Xiamen, een licentiehouder hebben gevonden voor de Chinese en Taiwanese markt.

“Mascus China en Taiwan zullen onze 40ste en 41ste landen zijn in onze geschiedenis, een prachtige mijlpaal,” aldus MD Fredrik Larsson. "De omvang en snelheid van de groei van deze economieën, is het een belangrijke stap in ons globaliseringsplan. Het zijn de eerste van de BRIC-landen die starten met Mascus en we zijn druk bezig met deals in Brazilië, India en Rusland, evenals andere belangrijke landen, zoals Zuid-Korea en Mexico. "

Starten in Azië

Reeds met kantoren aanwezig in Australië, Nieuw Zeeland, Indonesië, Thailand en Maleisië en met vertaalde websites in Japan, Taiwan en Zuid-Korea, zal het nieuwe kantoor in China de positie van Mascus versterken en nieuwe mogelijkheden voor klanten van over de hele wereld met zich meebrengen om door te breken in de enorme Chinese markt.

Mascus China zal het complete gebied Groot-China bedienen, waaronder de Volksrepubliek China, Hong Kong en Macau: alsmede de Republiek China (Taiwan).

"In tegenstelling tot onze concurrenten heeft Mascus nu daadwerkelijk een wereldwijde aanwezigheid," legt, Internationalization Director Tomasz Odrobinski uit. "De oprichting van een permanent kantoor in China opent 's werelds grootste markt voor al onze wereldwijde klanten, evenals de mogelijkheid voor de Chinese markt om hun eigen lokale en internationale markten contacten efficiënter te gaan gebruiken."

Een complete lokale en globale oplossing

Met een gemiddelde groei van 10% van het bruto binnenlands product (BBP) in het laatste decennium, is China de thuisbasis van een aantal grote wereldwijde fabrikanten geworden en honderden fabrikanten van machines, onderdelen en andere diensten. Deze nieuwste licentieovereenkomst zal voordelen bieden voor zowel kopers en verkopers van planten machines over de hele regio.

"Mascus China zal een aanzienlijke impact hebben op de lokale bedrijven", aldus Sales Director Rickard Petersson. "Ten eerste zal het gemakkelijker en efficiënter worden voor Chinese dealers om de rest van de wereld te bereiken. Ten tweede zal het helpen de regionale fabrikanten in China makkelijker te verkopen aan andere delen van het land en ten derde de Mascus Locator, ons heavy machinery directory, via welke fabrikanten van reserveonderdelen en andere diensten een groot publiek kunnen bereiken, zowel lokaal als wereldwijd."

Een ervaren partner

Mascus is een samenwerking aangegaan in China met ANB, een bedrijf gevestigd in Xiamen, het zuidoosten van het land. "We zijn zeer verheugd met de nieuwe overeenkomst met Mascus", zegt Anders Nilsson, MD van het bedrijf ANB. "China heeft al diverse B2B sites, maar alleen met Mascus kunnen we deze complete oplossing bieden voor de heavy machinery sector. Met de huidige focus op de Chinese economie en bedrijven van over de hele wereld die hier graag zaken komen doen, is dit de perfecte tijd voor stap. We kijken uit naar het ontwikkelen van Mascus China als een hoeksteen van het Mascus merk."

Contact:

Fredrik Larsson, Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Sales Director, + 46 70 660 2780,

Tomasz Odrobinski, Internationalization Director, + 358 40 750 4922,

Anders Nilsson, Country Manager China & Taiwan +86 159 80 859 586,


Over Mascus:
Mascus is een online marktplaats voor gebruikte landbouwmachines, bosbouw en terreinbeheer apparatuur en transport voertuigen. Subcategorieën zijn aanwezig voor bijvoorbeeld tractoren te koop, verkoop van trailers, gebruikte trucks te koop, gravers, box trailers, mini-gravers en graafmachines. Mascus maakt de handel in gebruikte machines en apparatuur sneller en efficiënter door alle informatie te verzamelen op één plek voor aanbod én vraag. Alle dealers, fabrikanten en eindgebruikers zijn welkom om hun gebruikte machines en apparatuur te koop aanbieden via onze marktplaats.
In de regio Azië heeft Mascus de volgende websites www.mascus.co.id, www.mascus.jp, www.mascus.co.kr, www.mascus.com.my, www.mascus.com.sg, www.mascus.co.th, www.mascus.com.tw, www.cnmasike.com en in Australie/Oceanie www.mascus.com.au en www.mascus.co.nz

Mascus is een handelsonderneming van Alma Media Corporation.

Aantekeningen voor redactie:
Redactie materiaal en foto’s:
Engels www.mascus.com/press

Algemene aanvraag informatie:

29/09/2011

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008