Zoekopdracht gebruikte machines

Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd zoekertje ingeven
  Aantal zoekertjes: 2

  Barbco gebruikte bouwmachines

  Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Barbco bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
  Meer lezen Sluiten
  Zoekertjes/pagina
  • Barbco PF500, 2007, Horizontale tunnelboormachines (TBMs)

   Barbco PF500

   Horizontale tunnelboormachines (TBMs)
   2007 300 h
   Verenigde Staten

   70 175 EUR
  • Barbco 24-100, 2013, Horizontale tunnelboormachines (TBMs)

   Barbco 24-100

   Horizontale tunnelboormachines (TBMs)
   2013 44 h
   Verenigde Staten

   53 856 EUR

  U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Barbco gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Barbco #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

  Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.