Aantal zoekertjes: 2

Bavaria gebruikte bouwmachines

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Bavaria bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina
 • Bavaria MC 160, 1978, Ruwterrein kranen

  Bavaria MC 160

  Ruwterrein kranen
  1978 4783 h
  Duitsland

  Geen prijs beschikbaar
 • Bavaria MC 160, Kranen voor alle terreinen

  Bavaria MC 160Maximale hefhoogte: Nee

  Kranen voor alle terreinen

  Duitsland

  Geen prijs beschikbaar

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Bavaria gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Bavaria #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.