Aantal zoekertjes: 2

Baxter gebruikte bouwmachines

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Baxter bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina
 • Baxter 900x300, 2013, Vergruizers

  Baxter 900x300Movement type: Mobile, Breekinstallatietype: Kaakbrekers

  Vergruizers
  2013
  Nederland, Zevenbergen, Nederland

  Geen prijs beschikbaar
 • Baxter 36x24, 1998, Vergruizers

  Baxter 36x24Land van fabricage: UK

  Vergruizers
  1998
  Verenigd Koninkrijk

  14 000 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Baxter gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Baxter #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.