Aantal zoekertjes: 2

Belarus gebruikte bouwmachines

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Belarus bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina
 • Belarus MTZ 82, 2007, Wielgraafmachines

  Belarus MTZ 82.1

  Wielgraafmachines
  2007 6000 h
  Russische Federatie

  11 544 EUR
 • Belarus MTZ 82, 2007, Midigraafmachines 7t - 12t

  Belarus MTZ 82.1Inhoud graafbak: 700000

  Midigraafmachines 7t - 12t
  2007
  Russische Federatie

  7 269 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Belarus gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Belarus #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.