Zoekresultaten

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Christy bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
2 Advertenties voor "Christy bouw"
Zoekertjes/pagina
 • Christy Norris 24 x 12 Mobile, Vergruizers

  Christy Norris 24 x 12 MobileDatum van de laatste inspectie: 2013, Breekinstallatietype: Hamerbrekers

  Vergruizers

  Verenigd Koninkrijk, Flint, UK

  Geen prijs beschikbaar
 • Christy B21 Briton Hammer Mill, 2000, Vergruizers

  Christy B21 Briton Hammer MillAfmeting zeef: 0.6 to 10 mm, Land van fabricage: UK, Leveringsvoorwaarden: EXW

  Vergruizers
  2000
  Verenigd Koninkrijk, Chesterfield

  7.167 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Christy gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Christy #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.