Aantal zoekertjes: 4

CNH gebruikte bouwmachines

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte CNH bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina
 • CNH MEWP, 2008, Anders

  CNH MEWP

  Anders
  2008 1081 h
  Frankrijk, PAYANT MTP

  Geen prijs beschikbaar
 • CNH H 45S, 2007, Hydraulische Boorhamer

  CNH H 45SCijfer gemiddeld (1:slecht; 5 als nieuw): 4

  Hydraulische Boorhamer
  2007
  Oostenrijk, GERL - A-4101 Feldkirchen/D.

  Geen prijs beschikbaar
 • CNH F156.6A, Graafarmen

  CNH F156.6A

  Graafarmen

  Slovenië

  2 900 EUR
 • CNH - CASE MOST, Motoren

  CNH - CASE MOSTPast op de volgende machines: OtherInformation

  Motoren

  Verenigde Staten

  6 238 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands CNH gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte CNH #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.