Aantal zoekertjes: 2

Cubex gebruikte bouwmachines

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Cubex bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina
 • Cubex QXR920, 2009, Surface drill rigs

  Cubex QXR920

  Surface drill rigs
  2009
  Verenigde Staten, Louisville, Kentucky

  Geen prijs beschikbaar
 • Cubex QXW 1210, 2008, Asfalt menginstallaties

  Cubex QXW 1210

  Asfalt menginstallaties
  2008 3518 h
  Verenigde Staten, Greenville, SC

  279 162 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Cubex gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Cubex #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.