Aantal zoekertjes: 2

Dexter gebruikte bouwmachines

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Dexter bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina
 • Dexter 25Z, 2006, Aanhanger hoogwerkers

  Dexter 25ZTotaalgewicht GVW: 4x2

  Aanhanger hoogwerkers
  2006 3 400 h
  Finland, Valkeakoski

  18 900 EUR
 • Dexter 20 Z, 2000, Aanhanger hoogwerkers

  Dexter 20 ZCijfer gemiddeld (1:slecht; 5 als nieuw): 4, CE marked: Ja, Totaalgewicht GVW: 2200

  Aanhanger hoogwerkers
  2000
  Finland, vantaa

  15 800 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Dexter gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Dexter #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.