Aantal zoekertjes: 2

Fabtek gebruikte bouwmachines

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Fabtek bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina
 • Fabtek FT153, 2005, Anders

  Fabtek FT153

  Anders
  2005 11000 h
  Verenigde Staten, Grandville, Michigan

  102 130 EUR
 • Fabtek 344B, 2004, Anders

  Fabtek 344B

  Anders
  2004 15900 h
  Verenigde Staten, Grandville, Michigan

  75 502 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Fabtek gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Fabtek #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.