Aantal zoekertjes: 1

Tweedehands ZF scheepsaandrijvingen te koop

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte ZF scheepsaandrijvingen vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina
  • ZF transmission Marine, ScheepsaandrijvingenZF transmission MarineDatum van de laatste inspectie: 2021, Cijfer gemiddeld (1:slecht; 5 als nieuw): 4, Aantal vorige eigenaren: 1, Extra informatie: Type BU211GGL - ratio 3.51A -weight 740 kg. Also available BW 191/1 - ratio 3.5:1a - weighty 632 kg.

    Scheepsaandrijvingen

    België, Panheel 6097NE Nederland

    5 000 EUR
  • Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gevraagd zoekertje ingeven

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands ZF scheepsaandrijvingen te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte ZF scheepsaandrijvingen dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.