Zoekopdracht gebruikte machines

Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd zoekertje ingeven
  Aantal zoekertjes: 2

  Gebruikte MBI scharen

  Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte MBI scharen vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
  Meer lezen Sluiten
  Zoekertjes/pagina
  • MBI SH2000R, 2016, Scharen

   MBI SH2000RAantal vorige eigenaren: 1, Past op de volgende machines: Komatsu PC1250, CE marked: Ja, Bedrijfsdruk: 350, Vereiste hydraulische stroming: 700, Extra informatie: - Perfect condition - Probably the biggest shear in the world - Weight: 25300 kg. - Rotation unit - Fit on Komatsu PC1250 (boom mounted)

   Scharen
   2016
   België

   Geen prijs beschikbaar
  • MBI SH 400R WAGA 4500KG, 2000, Scharen

   MBI SH 400R WAGA 4500KGPast op de volgende machines: LIEBHERR CAT KOMATSU FUCHS SENNEBOGEN

   Scharen
   2000
   Polen

   11 306 EUR

  U kunt hier een lijst vinden met tweedehands MBI scharen te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte MBI #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

  Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.