Zoekresultaten

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte He-Va verdichtingsmachines vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Tonen: 1 - 2 / 2
Zoekertjes/pagina
2 Advertenties voor "He-Va bouw"
 • He-Va Vip-Roller 450, 1900, Overige walsen

  He-Va Vip-Roller 450Motor vermogen:

  Overige walsen
  1900
  Duitsland, Oldenburg i. H

  3.950 EUR
 • He-Va PALLELE GAFLER, 2010, Overige componenten

  He-Va PALLELE GAFLERCijfer gemiddeld (1:slecht; 5 als nieuw): 5

  Overige componenten
  2010
  Denemarken, Glamsbjerg

  806 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands He-Va compaction equipment te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte He-Va #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.