Zoekresultaten

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte HSM afval / recycling en steengroeve materieel vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Tonen: 1 - 2 / 2
Zoekertjes/pagina
2 Advertenties voor "HSM bouw"
 • HSM 500.1 baler, 2000, Industriële balenpersen

  HSM 500.1 balerDatum van de laatste inspectie: 12.2015, Cijfer gemiddeld (1:slecht; 5 als nieuw): 5

  Industriële balenpersen
  2000
  Polen

  Geen prijs beschikbaar
 • HSM VL 600, 2002, Afvalcompressoren

  HSM VL600 VL

  Afvalcompressoren
  2002
  Finland, Loimaa

  7.000 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands HSM afval / recycling en steengroeve materieel te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte HSM #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.