Aantal zoekertjes: 2

HSM gebruikte bouwmachines

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte HSM bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina
 • HSM V-press 605, 2008, Afvalcompressoren

  HSM V-press 605

  Afvalcompressoren
  2008
  Finland, Loimaa

  3 900 EUR
 • HSM 5000L, 2015, Bakken

  HSM 5000LPast op de volgende machines: Hitachi ZX850/870/890, Inhoud graafbak: 5e+006

  Bakken
  2015
  Noorwegen, Larvik

  31 074 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands HSM gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte HSM #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.