Aantal zoekertjes: 2

Huber bouw

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Huber bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Zoekertjes/pagina
 • Huber M650, 1971, Graders

  Huber M650Motor vermogen:

  Graders
  1971
  Verenigde Staten, Pasco, WA

  9.736 EUR
 • Huber 1500, Graders

  Huber F1500

  Graders
  3 h
  Verenigde Staten, Charleston, South Carolina

  17.774 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Huber gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Huber #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.