Zoekresultaten

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Huber wegenbouwmachines vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Tonen: 1 - 2 / 2
Zoekertjes/pagina
2 Advertenties voor "Huber bouw"
 • Huber D 1700, 1983, Graders

  Huber D1700

  Graders
  1983
  Verenigde Staten, Rich Creek, Virginia

  12.113 EUR
 • Huber M 500, 1964, Graders

  Huber M500

  Graders
  1964
  Verenigde Staten, Bridgeport, Connecticut

  3.286 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Huber wegenbouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Huber #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.