Zoekresultaten

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte IMI bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
4 Advertenties voor "IMI bouw"
Zoekertjes/pagina
 • IMI FM125, 2014, Hamers en brekers

  IMI FM125Beschadigd: Beschadigd

  Hamers en brekers
  2014
  Nederland, Putten, Nederland

  Geen prijs beschikbaar
 • IMI FM 501 Hydraulische sloophamer, 2015, Hamers en brekers

  IMI FM 501 Hydraulische sloophamer

  Hamers en brekers
  2015
  Nederland

  Geen prijs beschikbaar
 • IMI 260, Hamers en brekers

  IMI 260

  Hamers en brekers

  Denemarken

  Geen prijs beschikbaar
 • IMI 1000, 2016, Hamers en brekers

  IMI 1000Land van fabricage: IT

  Hamers en brekers
  2016
  Polen

  6.553 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands IMI gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte IMI #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.