Aantal zoekertjes: 2

James gebruikte bouwmachines

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte James bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina
 • James 92 MPC, Chassis

  James 92 MPCCijfer gemiddeld (1:slecht; 5 als nieuw): 4, Land van fabricage: FI, Leveringsvoorwaarden: EXW

  Chassis

  Finland

  550 EUR
 • James 81C YHDISTELMÄKONE, 1983, Graaf-laadcombinaties

  James 81C YHDISTELMÄKONEType: 2 WD

  Graaf-laadcombinaties
  1983 4 580 h
  Finland, Kärsämäki

  9 900 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands James gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte James #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.