Aantal zoekertjes: 2

Jenbacher Werke gebruikte bouwmachines

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Jenbacher Werke bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina
 • Jenbacher Werke J612GSC02, 1997, Gas generatoren

  Jenbacher Werke J612GSC02

  Gas generatoren
  1997
  Italië, ROMA VIA DELLA BUFALOTTA 1015

  Geen prijs beschikbaar
 • Jenbacher Werke 4T6S, 1985, Diesel generatoren

  Jenbacher Werke 4T6SMotor: Dizel , Totaalgewicht GVW: 4800

  Diesel generatoren
  1985
  Kroatië, Karlovac

  Geen prijs beschikbaar

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Jenbacher Werke gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Jenbacher Werke #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.