Zoekresultaten

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Kennis wegenbouwmachines vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Tonen: 1 - 1 / 1
Zoekertjes/pagina
1 Advertenties voor "Kennis bouw"
 • Kennis stenenklem 8528614, 2006, Bestratingsmachines en hijsmaterialen

  Kennis stenenklem 8528614Cijfer gemiddeld (1:slecht; 5 als nieuw): 5, CE marked: Ja

  Bestratingsmachines en hijsmaterialen
  2006
  Nederland, winkel

  1.900 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Kennis wegenbouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Kennis #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.