Zoekopdracht gebruikte machines

Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd zoekertje ingeven
  Aantal zoekertjes: 2

  Knebel gebruikte bouwmachines

  Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Knebel bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
  Meer lezen Sluiten
  Zoekertjes/pagina
  • Knebel HY 100 BRS - 250m, 2001, Zware boorinstallaties

   Knebel HY 100 BRS - 250mCijfer gemiddeld (1:slecht; 5 als nieuw): 4

   Zware boorinstallaties
   2001 9 600 h
   Denemarken, Fymas APS

   107 000 EUR
  • Knebel HY 76 BRS - 150m, 1991, Zware boorinstallaties

   Knebel HY 76 BRS - 150mCijfer gemiddeld (1:slecht; 5 als nieuw): 4

   Zware boorinstallaties
   1991 5 100 h
   Denemarken, Fymas APS

   37 000 EUR

  U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Knebel gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Knebel #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

  Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.