Zoekopdracht gebruikte machines

Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd zoekertje ingeven
  Aantal zoekertjes: 2

  Lameter gebruikte bouwmachines

  Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Lameter bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
  Meer lezen Sluiten
  Zoekertjes/pagina
  • Lameter Marble bucket, 2011, Bakken

   Lameter Marble bucketGewicht: 4500, Afmetingen (LxBxH): 0x0x0, Land van fabricage: IT, Extra informatie: Hardox marmer bak, breedte 1,20m, CW70 ophaning (machine gewicht 65 - 90 Ton). Origine : Italië / CE-goedgekeurd.

   Bakken
   2011
   België

   Geen prijs beschikbaar
  • Lameter T 203, 2001, Vorken

   Lameter T 203Past op de volgende machines: CAT 980, Gewicht: 3415, Extra informatie: PASSEND FÜR CAT 980

   Vorken
   2001
   België

   8 000 EUR

  U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Lameter gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Lameter #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

  Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.