Zoekresultaten

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Mattei compressoren vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Tonen: 1 - 2 / 2
Zoekertjes/pagina
2 Advertenties voor "Mattei bouw"
 • Mattei ERC511H, 2000, Compressoren

  Mattei ERC511HVermogen compressor: Ja 55 , Bedrijfsdruk: 10, Motor: 11 KW, Movement type: Static

  Compressoren
  2000 9214 h
  Polen, Stawiec, Milicz

  1.580 EUR
 • Mattei ERL 507L, 1988, Compressoren

  Mattei ERL 507LTotaalgewicht GVW: 120, Movement type: Mobile

  Compressoren
  1988
  Serbia, Kraljevo

  800 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Mattei compressoren te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Mattei #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.