Zoekresultaten

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Nuffield bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
1 Advertenties voor "Nuffield bouw"
Zoekertjes/pagina
 • Nuffield 10-60 HYMAS 4, 1965, Anders

  Nuffield 10-60 HYMAS 4Cijfer gemiddeld (1:slecht; 5 als nieuw): Ja, Transmissie: Manuell

  Anders
  1965
  Noorwegen

  1.946 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Nuffield gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Nuffield #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.