Zoekresultaten

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Pegasus bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
1 Advertenties voor "Pegasus bouw"
Zoekertjes/pagina
 • Pegasus 50.21, 2011, Verreikers

  Pegasus 50.21Resterend profiel achterbanden: FrontTyreCondition%, Motor vermogen: , Transmissie: TransportDimensions

  Verreikers
  2011 2000 h
  Zweden, Umeå

  Geen prijs beschikbaar

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Pegasus gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Pegasus #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.