Aantal zoekertjes: 2

Phoenix gebruikte bouwmachines

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Phoenix bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina
 • Phoenix Chip Spreader Mk7, 1994, Asfaltafwerkmachines

  Phoenix Chip Spreader Mk7Totaalgewicht GVW: 9.2, Motor: Ford 6cyl diesel, Voortbeweging, wielen - rups: Wielaandrijving

  Asfaltafwerkmachines
  1994 4 016 h
  Verenigd Koninkrijk

  45 015 EUR
 • Phoenix E27-48DFH, Schaarhoogwerkers

  Phoenix E27-48DFHMaximale hefcapaciteit: 1e+006

  Schaarhoogwerkers

  Verenigde Staten, Bardstown, Kentucky

  4 497 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Phoenix gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Phoenix #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.