Aantal zoekertjes: 2

Præstbro gebruikte bouwmachines

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Præstbro bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina
 • Præstbro CITY 150 SNEPLOV, 2011, Anders

  Præstbro CITY 150 SNEPLOV

  Anders
  2011
  Denemarken

  Geen prijs beschikbaar
 • Præstbro H722, 1999, Menginstallaties

  Præstbro H722Cijfer gemiddeld (1:slecht; 5 als nieuw): 5, Aantal vorige eigenaren: 1, Land van fabricage: PL

  Menginstallaties
  1999
  Denemarken

  2 015 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Præstbro gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Præstbro #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.