Zoekopdracht gebruikte machines

Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd zoekertje ingeven
  Aantal zoekertjes: 1

  Rohr gebruikte bouwmachines

  Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Rohr bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
  Meer lezen Sluiten
  Zoekertjes/pagina
  • Rohr RS 6.0/180KK 6m3, 1985, Speciale Graafmachines

   Rohr RS 6.0/180KK 6m3: Fabrik-Nr: .......... , : (Rohr SG84/1126 D-0)

   Speciale Graafmachines
   1985
   Duitsland, Ober Mörlen

   Geen prijs beschikbaar

  U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Rohr gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Rohr #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

  Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.