Zoekresultaten

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte ROME uitrustingsstukken vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Tonen: 1 - 4 / 4
Zoekertjes/pagina
4 Advertenties voor "ROME bouw"
 • ROME tallerkenharve, Overige componenten

  ROME tallerkenharve

  Overige componenten

  Denemarken

  Geen prijs beschikbaar
 • ROME TAW20S, 2014, Wegopbrekers

  ROME TAW-20S

  Wegopbrekers
  2014 1
  Verenigde Staten, Peoria, IL

  25.665 EUR
 • ROME KG, 1974, Bladen

  ROME KGCijfer gemiddeld (1:slecht; 5 als nieuw): 4, Werkbreedte: Nee

  Bladen
  1974
  Verenigde Staten, Dayton, TN

  8.401 EUR
 • ROME TAW20S, 2016, Wegopbrekers

  ROME TAW-20S

  Wegopbrekers
  2016
  Verenigde Staten, Cedar Rapids, IA

  28.318 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands ROME uitrustingsstukken te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte ROME #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.