Aantal zoekertjes: 1

Rotochopper gebruikte bouwmachines

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Rotochopper bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina
 • Rotochopper B66, 2010, Shredders

  Rotochopper B66CE marked: Ja, Cijfer gemiddeld (1:slecht; 5 als nieuw): 4, Totaalgewicht GVW: 31000

  Shredders
  2010 2000 h
  Nederland, Antwerp seaport

  249 000 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Rotochopper gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Rotochopper #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.