Aantal zoekertjes: 1

Samil gebruikte bouwmachines

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Samil bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina
 • Samil 50 Drill Rig, 1995, Mobiele Boorinstallatie

  Samil 50 Drill RigCijfer gemiddeld (1:slecht; 5 als nieuw): 4, Asconfiguratie: 4x4

  Mobiele Boorinstallatie
  1995
  Zuid-Afrika

  49 472 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Samil gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Samil #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.