Aantal zoekertjes: 2

Silla gebruikte bouwmachines

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Silla bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina
 • Silla silla 800, 1998, Mini Dumpers

  Silla silla 800

  Mini Dumpers
  1998
  Roemenië

  3 500 EUR
 • Silla 1000, 1997, Knik dumptrucks

  Silla 1000Datum van de laatste inspectie: 2017, Cijfer gemiddeld (1:slecht; 5 als nieuw): 4, Aantal vorige eigenaren: 1

  Knik dumptrucks
  1997
  Italië, Florence Italy

  3 900 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Silla gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Silla #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.