Zoekresultaten

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Sima uitrustingsstukken vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Tonen: 1 - 4 / 4
Zoekertjes/pagina
4 Advertenties voor "Sima bouw"
 • Sima Schneidmühle GK1000, 1992, Slijpmachines / Frezen

  Sima Schneidmühle GK1000Motor: E-Motor 75 kW, Land van fabricage: DE

  Slijpmachines / Frezen
  1992
  Duitsland, Oberleichtersbach

  Geen prijs beschikbaar
 • Sima S 75, 2015, Bakken

  Sima S 75

  Bakken
  2015
  Duitsland

  6.500 EUR
 • Sima, 2017, Overige componenten

  Sima

  Overige componenten
  2017
  Denemarken, Roslev

  4.707 EUR
 • Sima S25, 2017, Accessoires

  Sima S25

  Accessoires
  2017
  Italië, VERONA

  Geen prijs beschikbaar

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Sima uitrustingsstukken te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Sima #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.