Aantal zoekertjes: 2

SMZ gebruikte bouwmachines

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte SMZ bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina
 • SMZ sb 050, 2016, Zeefinstallatie

  SMZ sb 050

  Zeefinstallatie
  2016
  Nederland

  4 900 EUR
 • SMZ 240, 2016, Grijpers

  SMZ 240Past op de volgende machines: 18 tot 28 ton graafmachine met cw 30aansluiting

  Grijpers
  2016
  Nederland

  Geen prijs beschikbaar

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands SMZ gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte SMZ #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.