Zoekresultaten

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte TAM boorinstallaties vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Tonen: 1 - 2 / 2
Zoekertjes/pagina
2 Advertenties voor "TAM bouw"
 • TAM 780 Ranger, 2007, Surface drill rigs

  TAM 780 Ranger

  Surface drill rigs
  2007 4400 h
  IJsland
  7d

  84.560 EUR
 • TAM 260T 32, 1986, Andere liften en hoogwerkers

  TAM 260T 32Totaalgewicht GVW: 11900, Maximale hefhoogte: 1800

  Andere liften en hoogwerkers
  1986
  Kroatië, Karlovac

  Geen prijs beschikbaar

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands TAM drilling equipment te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte TAM #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.