Aantal zoekertjes: 2

Target gebruikte bouwmachines

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Target bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina
 • Target Betonsäge Target FS 450 M (Nr. 238), 1991, Overige

  Target Betonsäge FS 450 M (Nr. 238)Totaalgewicht GVW: 200, Motor: Hatz Diesel, Afmetingen (LxBxH): Nee 90 x 0 57 x 0 90

  Overige
  1991
  Duitsland, Oelsnitz (Vogtland)

  690 EUR
 • Target PRO40III26, Asfaltafwerkmachines

  Target PRO40III26

  Asfaltafwerkmachines

  Verenigde Staten, Charleston, South Carolina

  3 187 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Target gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Target #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.