Zoekresultaten

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Vietz bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
2 Advertenties voor "Vietz bouw"
Zoekertjes/pagina
 • Vietz GDV 350, 1993, Lasapparaten

  Vietz GDV 350Motor: 3 cil Hatz

  Lasapparaten
  1993 3802 h
  Nederland, rucphen

  Geen prijs beschikbaar
 • Vietz Anhänge-Schweißgerät GDV 270H, 1992, Lasapparaten

  Vietz Anhänge-Schweißgerät GDV 270HTotaalgewicht GVW: 1000, Afmetingen (LxBxH): 3 46 x 1 31 x 1 36

  Lasapparaten
  1992 2718 h
  Duitsland, Oelsnitz / Vogtl.

  2.900 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Vietz gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Vietz #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.