Zoekresultaten

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Vila bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
2 Advertenties voor "Vila bouw"
Zoekertjes/pagina
 • Vila 2470 Nivelaura, 2011, Ploeg

  Vila 2470 NivelauraCijfer gemiddeld (1:slecht; 5 als nieuw): 3, CE marked: Ja, Gewicht: 475

  Ploeg
  2011
  Finland, Vantaa, Lamminsuontie 1

  2.500 EUR
 • Vila KERÄÄVÄ HARJALAITE, 2013, Anders

  Vila KERÄÄVÄ HARJALAITEDatum van de laatste inspectie: Accessories, : OtherInformation

  Anders
  2013
  Finland, TAMPERE

  5.000 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Vila gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Vila #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.