Zoekresultaten

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Vitra bouw vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
2 Advertenties voor "Vitra bouw"
Zoekertjes/pagina
 • Vitra, 2012, Anders

  Vitra

  Anders
  2012
  Nederland

  Geen prijs beschikbaar
 • Vitra City 2000, 2006, Overige componenten

  Vitra City 2000

  Overige componenten
  2006 1924 h
  Noorwegen, Buskerud

  22.167 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Vitra gebruikte bouwmachines te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Vitra #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.