Zoekresultaten

Ga op zoek naar de zoekertjes van gebruikte Watson boorinstallaties vanuit de hele wereld. De bovenstaande zoekertjes zijn de meest recente zoekertjes. Klik op de knop sorteren om op merknaam, bouwjaar, prijs, gebruiksuren en plaats te zoeken. Klik op de volgend
Tonen: 1 - 2 / 2
Zoekertjes/pagina
2 Advertenties voor "Watson bouw"
 • Watson 3000, 1974, Lichte boorinstallaties

  Watson 3000Cijfer gemiddeld (1:slecht; 5 als nieuw): 4, Motor: Detroit Diesel 6L 71TA

  Lichte boorinstallaties
  1974
  Verenigde Staten, Brighton, CO

  70.304 EUR
 • Watson 3000, 1987, Lichte boorinstallaties

  Watson 3000Cijfer gemiddeld (1:slecht; 5 als nieuw): 4, Motor: Detroit

  Lichte boorinstallaties
  1987
  Verenigde Staten, Wilkes-Barre, PA

  101.237 EUR

U kunt hier een lijst vinden met tweedehands Watson drilling equipment te koop op Mascus BE. Als u nieuwe zoekertjes wilt plaatsen dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere interessante machines of voertuigen. Het vergelijken doet u door de vakjes naast de zoekertjes te selecteren en de instructies te volgen. Als u een meer gedetailleerdere zoekopdracht wilt plaatsen voor een gebruikte Watson #category dan kunt u dit doen door te kiezen voor de optie ‘Opnieuw zoeken’.

Wij adviseren u om Mascus BE iedere dag te bezoeken vanwege het feit dat er iedere dag wel nieuwe zoekertjes worden geplaatst, zoals tweedehands graaf-laadcombinaties, graafmachines, kranen, dumptrucks, wielladers, wegenbouwmachines en andere bouw- en afvalverwerkingsmachines.