Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd zoekertje ingeven
  Mascus Blog nieuws
  Aantal zoekertjes: 724

  Gebruikte houtversnipperaars te koop

  Houtsnippers worden niet alleen gebruikt in tuinen of als padbeddekking, maar ook in plantentuinen om het onkruid te onderdrukken. Een houtversnipperaar is niet meer weg te denken in de bosbouw. De versnipperaars worden ook wel hakselaar of verkleinmachine genoemd. Ze worden gebruikt voor het hakselen van grote boomstammen, takken en kleine stammetjes.


  Het hout wordt kleingemaakt door een messenschijf die telkens een stukje houd afsnijden. Sommige houtsnipperaars zijn uitgerust met een hamermolen, waarbij snel ronddraaiende hamers het hout hakken.


  Mascus is dé website voor zwaar gebruikt materieel. Hier vindt u misschien wel de houtversnipperaar waar u naar op zoek bent. Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

  Meer lezen Sluiten
  Zoekertjes/pagina

  Aanbod houtversnipperaars

  In de honderden advertenties zijn veel verschillende typen versnipperaars te vinden. Qua aandrijving verschillen ze bijvoorbeeld van elektrisch aangedreven tot versnipperaars met een eigen verbrandingsmotor en hakselaars die worden aangedreven door een externe bron.

  Het aanbod varieert ook in specificaties als prijs, gebruiksuren, bouwjaar en land. Filteren hierop gaat gemakkelijk. Zo vindt u snel het aanbod uit bijvoorbeeld België, Denemarken, Polen, het Verenigd Koninkrijk of Nederland. Op zoek naar een specifiek merk? Filter dan bijvoorbeeld op TP, Jenz, Timberwolf, Greenmech en meer.

  Ander houtverwerkingsmaterieel kopen

  Naast tweedehands houtversnipperaars, worden er op Mascus nog veel meer gebruikte machines aangeboden voor houtverwerking, chippen en recycling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan houtklovers, bosbouwaanhangers, stobbenfreesmachines, lieren, biomassa boilers en ovens, boomstronkfrezen, kettingzagen en bosmaaiers en kranen en laders. Zo vindt u voor elke klus in de bosbouw de juiste machine.

  Tweedehands bosbouwmaterieel kopen op Mascus.BE

  De gebruikte houtversnipperaars die te koop staan op Mascus, vallen onder de bosbouwcategorie. Andere bosbouwmachines die worden aangeboden zijn bijvoorbeeld harvesters, forwarders, skidders, feller bunchers, boomstamladers en bosbouwtractoren. Maar voor accessoires of andere soorten machines kunt u op Mascus vinden wat u nodig hebt.

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bosbouw, terreinbeheer, landbouw en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.