Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd zoekertje ingeven
  Aantal zoekertjes: 1 391

  Tweedehands compressoren te koop

  Bent u op zoek naar een compressor en heeft u er wel eens aan gedacht om een tweedehands compressor te kopen? Voordeliger dan een nieuwe en daarom een stuk interessanter. Compressoren zijn onmisbaar voor bouwmachines en comprimeren lucht tot de gewenste druk om werkzaamheden te kunnen verrichten. De compressor zuigt hiervoor lucht aan uit de omgeving. Op Mascus vindt u compressoren van bekende merken als Atlas Copco, Ingersoll Rand en Kaeser. Op zoek naar een specifiek type? Denk dan aan de Atlas Copco XAS-serie, Ingersoll Rand 12/235 of de Kaeser M20.

  Hoe kan ik een gebruikte compressor kopen of verkopen?

  De compressor gevonden die u wilt kopen? Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

  Wilt u een advertentie plaatsen? Dat kan met een Mascus-account. Registreren is gratis en zo gedaan!

  Te koop aangeboden gebruikte compressoren

  Er zit veel verschil in het aanbod van tweedehands compressoren. Dat begint bij de druk die de gebruikte compressoren kunnen leveren. Het aantal bar loopt uiteen van 7 bar tot 100 bar. Het vermogen wordt ook in de advertenties vermeld en kan sterk verschillen, van 275 l/sec tot meer dan 23.500 l/sec.

  Om de gebruikte compressor te vinden die aan uw eisen voldoet, kunt u de zoekselectie verfijnen op basis van merknaam, prijs, jaar, continent, land en meer. Vind bijvoorbeeld gemakkelijk het aanbod uit België, Polen en de Verenigde Staten.

  Tweedehands compressors, persluchtdrogers & meer

  Op zoek naar een specifieke compressor? De categorie compressoren wordt onderverdeeld in compressors, persluchtdrogers, compressor accessoires en Air Boosters.

  Meer lezen Sluiten
  Zoekertjes/pagina

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

  Download de app via Google Play

  Download de app in de App Store

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bouw, laden en lossen, bosbouw, terreinbeheer, landbouw en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.