Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd zoekertje ingeven
  Aantal zoekertjes: 3 818

  Tweedehands verreikers te koop

  Bent u op zoek naar een gebruikte verreiker voor uw bouwklus? Dan vindt u op Mascus België duizenden advertenties. Een echte verrijking in de bouw: verreikers kunnen zware materialen tillen en verplaatsen. Dit voertuig wordt gebruikt bij infrastructuurbouw en bij agrarische en industriële bouwwerkzaamheden.


  De verreiker heeft wat weg van een vorkheftruck, alleen kan een verreiker wél op ruw terrein gebruikt worden. Tevens komt de telescooparm van een verreiker gemakkelijk veel hoger dan bij een gemiddelde heftruck. Een verreiker komt dan ook aan deze naam vanwege zijn grote bereik.

  Meer lezen Sluiten
  Zoekertjes/pagina

  Aanbod gebruikte verreikers

  Aan de telescooparm van een verreiker kunnen allerlei voortzetstukken bevestigd worden. Denk aan een lepelbord voor pallets, een grondverzetbak of een hijsjib. De gebruikte verreikers die te koop staan op Mascus variëren bijvoorbeeld ook in bouwjaar, gebruiksuren, maximale hefcapaciteit en hefhoogte, motorvermogen en bandenmaat. Deze specificaties vindt u allemaal per advertentie. Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

  Sommige verreikers zijn nog maar een paar jaar oud, waar andere verreikers er al wat langer in omloop zijn. Dit heeft onder meer invloed op de prijs. Filteren op prijs en jaar is mogelijk in de filterkolom naast de advertenties. De te koop aangeboden verreikers zijn onder andere van de populaire merken Manitou, JCB, Caterpillar, Merlo en Dieci en komen bijvoorbeeld uit België, Duitsland, Nederland, de Verenigde Staten, Polen en het Verenigd Koninkrijk.

  Tweedehands bouwmachines kopen op Mascus.BE

  De tweedehands verreikers die te koop staan op Mascus, vallen onder de bouwmachines. De bouwcategorie biedt veel mogelijkheden met de bijna 200.000 advertenties verspreid over diverse categorieën. U vindt hier niet alleen graafmachines, laders, hoogwerkers en bouwliften, maar ook verdichtingsmachines, asfaltmachines en boorinstallaties. Voor bijvoorbeeld afval-, recycling en steengroevematerieel, betonmachines en -installaties en bulldozers bent u hier ook aan het juiste adres.

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bosbouw, terreinbeheer, landbouw, transport, bouw en laden en lossen aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.