Aantal zoekertjes: 277

Anders te koop

Tweedehands andere bedrijfswagens en lichte vrachtwagens te koop

Bent u op zoek naar een specifiek soort gebruikte bedrijfsauto of lichte vrachtwagen en heeft u die niet kunnen vinden in de algemene categorie? Veel bedrijfsbussen zijn branche-specifiek gemaakt. Misschien vindt u in deze categorie wel waar u naar op zoek bent.

Mascus is dé website voor zwaar gebruikt materieel waar veel occasion bedrijfsbusjes en andere kleine vrachtwagens op aangeboden worden. Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

Aanbod overige occasion bedrijfswagens

Het aanbod aan gebruikte andere bedrijfswagens en lichte vrachtwagens is zeer divers en varieert van een paar jaar oud tot klassieke oldtimers. In de paar honderd advertenties komt u de meest uiteenlopende wagens tegen. Van een gecamoufleerde terreinwagen tot een oldtimer Opel Blitz brandweerwagen uit 1951 en van een Unimog kipper vrachtwagen tot een Piaggio wagen met veegvuilopbouw. Voor de winterdienst een wagen met sneeuwschuif tot een DAF LF45 met kantooropbouw. Tweedehands motorfietsen, banden en motoren worden ook in deze categorie aangeboden. In de specificaties van de advertentie vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Specifieker zoeken kan op merknaam; er wordt veel aangeboden van Iveco, Mercedes-Benz, Renault en Unimog. Zoeken naar materiaal uit een bepaald land kan ook. Filter dan op bijvoorbeeld België, Nederland, Duitsland, Spanje of Denemarken.

Andere tweedehands transportwagens kopen

Verder zoeken? In de categorie gebruikte bedrijfsauto’s en lichte vrachtwagens worden duizenden oplossingen voor de logistiek aangeboden. Hier zijn ook gesloten bedrijfswagens, wagens met een gesloten opbouw, bestelwagens met open laadbak, koelwagens en caravans en campers te vinden. Dit valt allemaal onder de transportcategorie op Mascus. Ongeacht uw logistieke uitdaging: op Mascus vindt u het scherp geprijsd.

Alles voor transport op Mascus

De tweedehands touringcars vallen in de transportcategorie op Mascus. Hier worden nog veel meer tweedehands transportwagens aangeboden. Denk hierbij aan bakwagens, bedrijfswagens & lichte vrachtwagens, trekkers, opleggers, aanhangers, auto’s en gemeente voertuigen. Mascus biedt duizenden advertenties binnen de categorie bus/touringcar.

Download de Mascus-app

Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

Download de app via Google Play

Download de app in de App Store

Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bosbouwterreinbeheerlandbouw en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.

Meer lezen Sluiten
Zoekertjes/pagina

Op deze pagina staat een overzicht met het totale aanbod van gebruikte anders te koop op Mascus BE. Als u interesse heeft in één van deze te koop staande tweedehands anders, dan kunt u deze bewaren en vergelijken met andere