RB iconIP iconMPE iconRBAS iconRouse icon

Tweedehands Volvo assen te koop

Bent u op zoek naar een gebruikte as voor een vrachtwagen of ander transportvoertuig? Dan vindt u in deze categorie waar u naar op zoek bent. Bijna alle mechanische apparaten hebben ze: assen. De meeste transportvoertuigen hebben één as per wiel, omdat alle wielen in bochten onafhankelijk van elkaar moeten kunnen draaien. Een as, of ook wel spil genoemd, is een langwerpig voorwerp, dat roteert in een lager.

Mascus België is dé website voor zwaar gebruikt materieel waar ook veel transportonderdelen en gebruikte assen op aangeboden worden. Via de advertentie per product kunt u veilig en direct in contact komen met de verkopende partij.

5 Resultaten
Filteren op
 • Verkoop
 • Europa
 • Alleen zoekertje waarbij een prijs is vermeld
 • Zoekertjes laatste 24 uur
  Laatste 3 dagen
  Zoekertjes laatste 7 dagen
  Laatste 14 dagen
  Laatste 30 dagen
Save searchZoekopdrachten bewaren
Listing viewListing view
Transport remove filterOnderdelen remove filterAssen remove filtervolvo remove filterec35 remove filter
Volvo RTS2370A DSS35A AXELCASE (P/N: 21999715)Images3
Volvo RTS2370A DSS35A AXELCASE (P/N: 21999715)

Assen • 2018 • -, DK • KNL TRUCKPARTS APS

Geen prijs beschikbaar
FavoriteFavoriet
Volvo NAV / HUB (PART NR 20535244)Images1
Volvo NAV / HUB (PART NR 20535244)

Assen • -, DK • KNL TRUCKPARTS APS

Geen prijs beschikbaar
FavoriteFavoriet

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

VOLVO EV87 EV80 3.56Images4
VOLVO EV87 EV80 3.56

Assen • 2003 • -, DK • KNL TRUCKPARTS APS

Geen prijs beschikbaar
FavoriteFavoriet
Volvo WHEEL SENSOR 21663567Images1
Volvo WHEEL SENSOR 21663567

Assen • -, GR • MANTAS SERVICE

Geen prijs beschikbaar
FavoriteFavoriet
Volvo WHEEL SENSOR 21663561Images1
Volvo WHEEL SENSOR 21663561

Assen • -, GR • MANTAS SERVICE

Geen prijs beschikbaar
FavoriteFavoriet
1 / 1

Aanbod gebruikte Assen

Het aanbod tweedehands assen is zeer divers en varieert in bouwjaar van een paar jaar oud tot uit de jaren 80. In de paar duizend advertenties vindt u zowel voor- als achterassen die geschikt zijn voor vrachtwagens en overige transportmiddelen.

De te koop aangeboden assen voor trucks verschillen ook in specificaties als prijs, land en merk. Dankzij de diverse filtermogelijkheden, vindt u gemakkelijk waar u naar op zoek bent. Neem bijvoorbeeld de assen uit België, Tsjechië, Nederland, Denemarken, Spanje of Duitsland, maar ook de merken met het meeste aanbod zoals Volvo, MAN, DAF, Mercedes-Benz en Scania.

Andere gebruikte transportonderdelen kopen

Op zoek naar andere transportonderdelen? In de categorie gebruikte onderdelen worden bijna 20.000 oplossingen voor de transport aangeboden. Denk aan tweedehands motoren, versnellingsbakken, banden, wielen en velgen, remmen en rupsbanden, kettingen en onderstel. Hier vindt u ook onderdelen voor chassis en ophanging, cabine en interieur, elektronik en hydraulics. Zit hier niet bij wat u zoekt? Misschien vindt u het in de categorie overige componenten.

Tweedehands transportvoertuigen kopen op Mascus.BE

De gebruikte assen en truckonderdelen die te koop staan op Mascus, vallen onder de transportcategorie. Hier worden nog meer tweedehands transportvoertuigen- en onderdelen aangeboden, waaronder bakwagens, bedrijfswagens en lichte vrachtwagens, trekkers, opleggers, aanhangers, auto’s, bussen en touringcars, containers, elektrische voertuigen en terreinwagens. Ook voor specifiekere voertuigen zoals gemeentevoertuigen of materieel voor laden en lossen of voor truckopbouw kunt u op Mascus vinden wat u nodig hebt.

Download de Mascus-app

Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bosbouw, terreinbeheer, landbouw, transport, bouw en laden en lossen aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.