Zoekopdracht gebruikte machines Sluiten » Uitgebreid zoeken

  Gevraagd zoekertje ingeven
  Aantal zoekertjes: 3 534

  Gebruikte generator kopen

  Wilt u een tweedehands generator kopen voor uw bouwvoertuig? Dan zit u bij Mascus aan het juiste adres. Hier worden namelijk duizenden tweedehands generatoren te koop aangeboden, in allerlei soorten en maten. Een generator – ook wel aggregaat genoemd – wordt in de bouw gebruikt om energie om te zetten.
  Meer lezen Sluiten
  Zoekertjes/pagina

  Aanbod tweedehands generatoren

  Ondanks dat generatoren het omzetten van energie als voornaamste doel hebben, bestaan er verschillende soorten generatoren. Deze variëren vooral op het gebied van brandstof: zo zijn er diesel-, gas-, en benzinegeneratoren. Via ons filtermenu is het mogelijk om uw selectie te verfijnen op land, prijs en bouwjaar. Door ons grote aanbod, kunt u bij ons terecht voor een grote variëteit aan merken. Zo staan er verschillende advertenties online van bekende merken in België, zoals Caterpillar, Atlas Copco, Cummins, MultiQuip en Pramac. De gebruikte generatoren/aggregaten worden aangeboden door verkopers uit onder meer België, de Verenigde Staten, Nederland, Duitsland en Denemarken.

  Andere bouwonderdelen

  Naast generatoren, zijn transmissie, hydraulics, motoren en rupsbanden, kettingen en onderstel veelgevraagde tweedehands onderdelen op Mascus.

  Tweedehands bouwmachines kopen op Mascus

  De tweedehands generatoren die te koop staan op Mascus, vallen onder de categorie bouwmachines. Hier vindt u bijna 200.000 advertenties verspreid over diverse categorieën. Denk aan graafmachines, laders, hoogwerkers en bouwliften, verdichtingsmachines, asfaltmachines en boorinstallaties. Voor bijvoorbeeld afval-, recycling en steengroevematerieel, betonmachines en -installaties, verreikers en bulldozers bent u hier ook aan het juiste adres.

  Download de Mascus-app

  Sinds april 2019 hebben we een speciale Mascus-app. Met deze app is het zwaar materieel nog maar één knop van u verwijderd op uw smartphone.

  Download de app via Google Play
  Download de app in de App Store

  Het grootste aanbod zwaar gebruikt materieel

  We zijn de wereldwijde marktplaats voor zwaar materieel. Dagelijks worden er nieuwe wagens en onderdelen voor onder andere bosbouw, bouw, laden en lossen, terreinbeheer, landbouw en transport aangeboden. Met meer dan 400.000 advertenties live, is de kans groot dat u vindt wat u zoekt.U kunt de selectie verfijnen door te filteren op een bepaalde productcategorie, bouwjaar of merk.